Search
Generic filters
Search
Generic filters

Over Iconov

Iconov is een reviewsite van de beste spullen en gadgets voor mensen die de tijd en stress van het uitzoeken van wat te kopen willen besparen. Wat voor soort dingen je ook nodig hebt – elektronica of keukengerei – we maken het winkelen voor u gemakkelijk door u de beste producten voor te stellen. De site is opgericht in mei 2020.

Onze aanbevelingen worden gedaan door middel van krachtige rapportages, interviews en tests door teams van journalisten, wetenschappers en onderzoekers. Beschouw ons als een best-of-lijst voor alledaagse dingen; een gecureerde galerij gevuld met alleen maar interessante, nuttige objecten; een bedankje voor de ontwerpers en ingenieurs die de dingen maken die ons leven beter maken; een geeky vriend met next-level onderzoeksvaardigheden die alles wat ze kopen testen, zodat jij dat niet hoeft te doen. Het doel is om het kopen van geweldige spullen snel en makkelijk te maken, zodat je meer tijd over hebt voor andere dingen.

We zijn er trots op dat we strenge journalistieke normen en ethiek volgen en dat we de redactionele onafhankelijkheid van onze bedrijfsvoering behouden. Onze aanbevelingen worden altijd volledig door ons redactieteam gedaan zonder input van ons verkoopteam en onze schrijvers en redacteurs worden nooit op de hoogte gebracht van zakelijke relaties.

Dus Iconov richt zich alleen op de beste producten?

We zoeken naar wat we denken dat het beste is voor de meeste mensen. We zijn niet op zoek naar de meest functionele gadget, of de beste afwerkingen in huishoudelijke artikelen. We kiezen de dingen die het beste passen in het leven van alledaagse mensen die er voor winkelen en dat is wat werk vergt.

De keuzes die we hier met ons team hebben gemaakt, hebben weken of maanden van onderzoek en jarenlange ervaring met een grote verscheidenheid aan spullen gekost. Naast onze eigen expertise, bevatten we interviews en gegevens uit de beste redactionele bronnen die er zijn. Ook maken we gebruik van de hulp van ingenieurs, wetenschappers en andere materiedeskundigen. En we analyseren klantreviews om erachter te komen wat voor de gewone mensen belangrijk is. De meeste spullen die we hier kiezen zijn niet top-of-the-line modellen die te duur zijn en vol zitten met junkfood; we proberen items aan te bevelen die van voldoende kwaliteit zijn om de prijs te rechtvaardigen, maar geen items die meer kosten voor extra functies die je zelden zult gebruiken.

Op Iconov selecteren we dezelfde gadgets die we onze vrienden en familie zouden aanbevelen, en dezelfde producten die we voor onszelf zouden kiezen.

Zijn jullie door commissies van je affiliate bevooroordeeld?

Vooraf: Onze schrijvers en redacteuren worden nooit op de hoogte gebracht van welke bedrijven een affiliate relatie met ons bedrijfsteam hebben aangeknoopt voordat ze hun keuze maken. Als lezers ervoor kiezen om de producten te kopen die wij aanbevelen als resultaat van ons onderzoek, analyse, interviews en testen, wordt ons werk vaak (maar niet altijd) ondersteund door een affiliate commissie van de winkelier wanneer zij een aankoop doen. Uiteindelijk moeten we het licht op een of andere manier aanhouden. Als lezers hun aankopen terugsturen omdat ze ontevreden zijn of omdat de aanbeveling slecht is, verdienen we niets. Nul. Er is geen stimulans voor ons om inferieure producten te kiezen of te reageren op de druk van de fabrikanten – in feite is het tegenovergestelde het geval. We denken dat onze werkwijze een eerlijk systeem is dat ons ertoe verplicht om onze lezers eerst te dienen. We houden van geweldige producten en we delen onze aanbevelingen graag met ons publiek.

Het belangrijkste voor ons is het vertrouwen dat we hebben van de lezers. Als we iets zouden aanbevelen omdat we bevooroordeeld of lui zijn, zouden lezers ons werk niet steunen. We nodigen u ook uit om onze stukken te controleren op feiten, zorgvuldigheid, logica en energie die besteed worden aan onderzoek, interviews met deskundigen en het testen van de apparatuur. Vaak duurt dit tientallen, soms zelfs honderden uren. Elke expert legt duidelijk uit waarom we onze keuzes hebben gemaakt, zodat u zelf kunt oordelen.

Wat als het product dat ik wil kopen niet op jullie site staat?

Mail of stuur ons een bericht om ons te laten weten of u hulp nodig heeft bij het uitzoeken van een bepaalde aankoop. Onze medewerkers, een team van slimme en nieuwsgierige mensen die graag vragen van lezers onderzoeken, kunnen u misschien verder helpen.

Iconov
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0